DESPRE CLASS BETON

Infiintata in anul 2006 socieatate cu capital integral privat romanesc,cu obiect de activitate multiplu si anume producerea de agregate minerale ,mortare ,betoane, transport de marfuri, recunoscuta pentru calitatea ireprosabila a serviciilor prestate, pentru seriozitatea si operativitatea indeplinirii angajamentelor asumate,reprezinta una din cele mai dinamice societati din judetul Prahova.

Activitatea societatii se distribuie in doua fronturi, cu utilaje noi, o linie tehnologica moderna de spalare-concasare-sortare agregate de rau si o linie de productie de betoane, toate acestea dispunand de utilaje speciale de extractie, incarcare, descarcare si transport.

Toate produsele noastre sunt certificate CERTROM,ceea ce arata calitatea deosebita a acestora.

Brand-ul CLASS BETON a aparut la inceputul anului 2010, si nu dupa mult timp a devenit, cel mai "BETON BETON !" din judet.

Firmele colaboratoare sunt deosebit de multumite de calitatea betonului, a materialelor din componenta sa (nisip, pietris, adezivi etc.) si nu in ultimul rand de pretul practicat pentru aceste vremuri. Toate acestea ducand la construirea unor imobile in judetul Prahova cum ar fii:

             ... si multe altele...


Balastiera este amplasata pe raza comunei Berceni, sat Moara Noua, excavarea efectuandu-se din albia raului Teleajan. Accesul in incinta balastierei se face din D.J.-centura de Est a municipiului Ploiesti.

Logistica de care dispunem, seriozitatea cu care abordam fiecare proiect si profesionalismul angajatilor ne recomanda ca fiind un partener pe care l-ati dori alaturi de dvs.

STATIA DE BETOANE produce urmatoarele tipuri beton: De asemenea, produsul nostru poate fi bazat pe o reteta specifica nevoilor dvs.:
STATIA DE SORTARE - SPALARE functioneaza la cele mai inalte standarde europene si produce 8 sorturi de agregate: