Companie

Compania Arge Com este cunoscuta in piata prahoveana sub brandul Class Beton.

Datorita sinergiei cu magazinul de DIY Artsani din Ploiesti, parte a grupului, produsele Class Beton sunt prima optiune pentru piata de constructii din Prahova. Acest parteneriat face sa fim mai aproape de clienti prin acoperirea tuturor nevoilor din piata de constructii: raport calitate/pret, Totul sub acelasi acoperis, transport prompt si capacitiv.

 

Principalul pilon in sustinerea nevoilor clientilor nostri este investitia masiva in  tehnolgizarea productiei de agregate: peste 1500 m de benzi transportoare si realizarea dintr-o singura trecere a 11 tipuri de agregate -produse finite, capacitate reala de peste 400t/h. Datorita acestei tehnologizari obtinem costuri mici de productie atat la agregate cat si la betoane, iar clientii sunt multumiti datorita preturilor si a volumelor oferite.

In ultimi trei ani pe piata betoanelor din judet si in proximitatea acestuia, suntem cel mai mare producator si distribuitor conform studiilor de piata, ceea ce ne ajuta sa oferim preturi avantajoase tuturor categoriilor de clienti.

Parteneri